Zilenzio

ZilenZio – Snygga ljudabsorbenter

ZilenZio erbjuder lugn i form av ljudabsorberande design.  ZilenZios tränade öron har förvandlat många arbetsplatser till goda akustiska miljöer. 

På bilden ovan kan ni se ZilenZios ljudabsorbent Fazett som är romb i formatet 700×400. Ljudabsorbenten Fazett är 53mm och monteras med en distans från vägg som ger ett totalt djup på 72mm. Det är enkelt att skapa ett eget mönster som passar just era lokaler samtidigt som ni med dessa ljudabsorbenter förbättrar ljudmiljön.

Design av ljudabsorbenter och akustikprodukter

Ljudabsorbenterna har en kärna av stenull och de kläs oftast med tyg. En akustikskiva ifrån ZilenZio är ofta ett perfekt komplement till era befintliga undertaksplattor. Fokus för ZilenZio har främst alltid varit att få fram ljudabsorbenter som skapar en så bra ljudmiljö som möjligt, men till skillnad från många andra tillverkare har dom även lagt stor fokus vid design och förutom en bra ljudabsorbent får man även en snygg inredningsdetalj.

ZilenZio har flera olika designade akustikprodukter och ljudabsorbenter, kontakta oss om du vill veta mer om ZilenZios skärmväggar ,anslagstavlor, väggabsorbenter med mera.

Vi erbjuder självklart många andra ljudabsorbenter och undertak i vårt sortiment, kontakta oss om ni vill veta mer.

Fazett
Skärmväggar