Kundcase: Parafon Step Direct undertak

Kunden letade efter ett annorlunda undertak med bra ljudabsorberande egenskaper för att skapa en bra ljudmiljö och ett snyggt undertak.

Valet föll snabbt på Parafon Step Direct undertaksplattor som monteras direkt mot det befintliga bjälklaget. På detta sätt kan man få in mycket ljudabsorbenter i ett undertak även vid lägre takhöjder. På bilden kan ni se det pågående montaget av Parafon Step Direct undertaksplattor i ljusgrå kulör, undertaket monteras av Claprogruppen och levereras av oss på Kamak Akustikprodukter.

Är ni också nyfiken på Parafon Step? Kontakta oss på Kamak så berättar vi mer. Parafon Step går även att få som undertaksplattor monterade i bärverk om ni vill sänka taket och fortfarande ha möjlighet att komma åt installationer. Priset är alltid detsamma oavsett färg, format och tjocklek på Parafon Step undertaksplattor.

Vill ni montera själva? Handla ert undertak direkt från oss i Bromma eller beställ ut på plats oavsett var i Sverige ni befinner er.

Vill ni ha hjälp med montaget? Vi har ingen egen montageverksamhet men hjälper er gärna att hitta rätt bland alla företag som monterar undertak.

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg