Ny utställning med undertak & ljudabsorbenter

Nu börjar vår utställning med undertak & ljudabsorbenter komma på plats i våra nya lokaler. På entréplan har vi monterat undertak i olika stråk med Ecophon, Parafon, Paroc, Rockfon, Träullit, Troldtekt, Akustikmiljö, Akuart och Itaab representerade med olika undertak och ljudabsorbenter. För att förenkla har vi märkt upp alla undertaksplattor med namn.

På ovanvåningen har vi i allmänutrymmet monterat Ecophon Focus Ez undertaksplattor som är monterade i ett T24 bärverk. Vi har valt att sätta Ecophons akustikskiva i ett vågmönster. I vårt konferensrum kallat Greenroom har vi monterat Parafon Step for Grids undertaksplattor i vår egen gröna kulör. Parafon Step for grids är monterat i T15 bärverk och vi har fällt in högtalare i samma kulör som undertaksplattorna. I kontoren har vi valt Rockfon Color-all i tre olika kulörer, där har vi valt en akustikskiva i kant X vilket innebär att bärverket är dolt.

På väggarna har vi valt att visa Akustikmiljö Nivå och akustiktavlor ifrån Akuart.

Har ni inte möjlighet att komma förbi och kika på vår utställning kan vi självklart bistå med miljöbilder på undertak och ljudabsorbenter. Vi har även massor med olika provbitar på undertaksplattor och väggabsorbenter som vi kan skicka till er.

Vår utställning med undertak, undertaksplattor och ljudabsorbenter hittar ni hos oss på Kamak Akustikprodukter i Bromma, Stockholm. Vi levererar undertak över hela Sverige.

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg