Akustiska väggar tillverkade av ljudabsorberande material

Akustik är vägen ljudet sänds i och utanför ett rum. Ljud kan vara i form av tal eller återgivet ljudet. När någon form av ljud är oönskat uppstår ett störande buller. Bra väggar av material som absorberar ljud kommer att bidra till akustisk komfort och känsla av välbefinnande i rummet.

Det finns två typer av akustiska lösningar: ljudisolering och ljudabsorbering.
Hur är ljudisolering annorlunda ljudabsorption? Ljudisoleringsmaterial studsar ljudet, vilket bidrar till buller. Genom att använda ljudabsorberande material säkerställer du att ljudet inte reflekterar eller studsar och ljudenergin tas upp av det absorberande materialet, vilket garanterar bättre ljudakustik. En miljö utan buller hjälper hörbarhet, säkerställer god komfort och ökar välbefinnandet.

Kamak erbjuder akustiska lösningar som har utmärkt ljudabsorbering och kvalité.
De ljudabsorberande produkter kommer från ledande tillverkare av akustiska lösningar.
Företagets produkter omfattar ledande akustik märken som Ecophon, Rockfon, Itaab, Cognex, ZilenZio och Akustikmiljö. Produkterna tillämpas på väggar, tak och finns även som fristående.

Ecophon serien erbjuder ett urval av akustiktak och paneler.
Rockfons akustiska stenullsplattor är lätta att installera och dessutom brandsäkra.
Cognex akustiska stenull är hållbart och ger ett säkert brandskydd.
Akustiska lösningar från Itaab kan användas i områden där minska överföring av mänskliga rösten är viktig som öppna kontor, sjukhus, skolor, etc.
ZilenZio ljuddämpande design passar för kontorsmiljöer där ljudmiljön ska förbättras. Deras design är mycket estetisk tilltalande.
Akustiska lösningar från Akustikmiljö och Ecosound har innovativ design och är också två miljövänliga alternativ.

Fokus på innovation har lett till utvecklingen av material och mönster till hållbara produkter.
Stenull är ett innovativt ljudabsorberande material och produkterna kan anpassas enligt kundens önskemål och design.
Högkvalitativ ljudabsorbering Malmö är populära bland stadens arkitekter och designers som ser fram emot att skapa kreativa mönster och färg i offentliga eller privata utrymmen. De kreativt utformade utrymmen inte bara ljudabsorberande, utan även visuellt tilltalande.

Kamak erbjuder ljudabsorbering Malmö, produkter som kakel, paneler, tak, innertak och väggar för att skapa en vacker interiör som är också utmärkta ljudmiljöer. Deras smarta akustiska produktsortiment hjälper i skapandet av funktionella och bekväma ljudmiljöer. Designers kan välja den bästa kombinationen av de akustiska lösningar för att skapa en estetisk inredning som också är ett funktionellt och praktiskt utrymme.

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg