Kreativa akustikskivor för väggar

Kamak är en av Sveriges ledande leverantörer av akustikprodukter och har varit i branschen i över 43 år. Företaget har en stor bredd i sitt sortiment av akustikprodukter som de använder för att skapa bästa möjliga akustiska miljöer för sina kunder. Företaget erbjuder akustiklösningar som paneler, plattor, väggar, tak och undertak.

Akustiklösningar används för att minska problem med buller eller höga ljud till följd av dålig eller obefintlig ljuddämpning i ett rum. Det finns två olika sätt att minska buller och oljud, nämligen genom ljudabsorberande material och ljudisolering. Kamak erbjuder ljudabsorberande akustikskivor Stockholm.

Företagets utbud av ljudabsorberande produkter är framtagna i samarbete med ledande tillverkare av akustikmaterial. Jämfört med ljudisolerande material erbjuder lösningar med akustikskivor för en bättre ljudmiljö. Akustiklösningarna är utvecklade för att passa i hem- och kontorsmiljö. Akustikskivorna är effektiva ljuddämpande material och kan fås i olika snygga utföranden. Företaget marknadsför det kompletta utbudet av tillverkarnas produkter och akustikskivor Malmö, Stockholm och Göteborg.

Utvecklingsarbetet med att ta fram nya ljudabsorberande material och kompletta lösningar som förändrar marknaden pågår ständigt. Akustikskivor Stockholm används runtom på olika arbetsplatser för att få en ljudabsorberande effekt.

VertiQ från Rockfon har en fin, vävd yta som både är funktionell och riktigt snygg. Ecophon är en annan av tillverkarna som Kamak arbetar tillsammans med. De erbjuder en rad olika akustiklösningar för väggar och tak. Akustikpanelerna minskar ljud och buller. Panelerna från Ecophon finns i snygga modeller och former som gör lokalen mer personlig.

Paroc paneler har en perforerad yta på ena sidan för att fungera som effektiva akustikskivor Malmö i lokaler som kräver ljudabsorbering. Inredningen får en snygg touch samtidigt som ljudnivån kan hållas nere i rummet. ZilenZio tillverkar fristående akustikpaneler. Dessa akustikpaneler passar bra i offentliga miljöer eller som rumsavdelare.

Akustikmiljö tillverkar högkvalitativa akustikskivor som passar både offentliga lokaler och mindre rum. Panelerna kan anpassas och skräddarsys genom att välja material, färg och tyg. Mosaik är deras unika serie av akustikplattor med integrerad belysning. Rockfons utbud av ljudabsorberande akustikskivor finns i tre olika färger och passar utmärkt för skolor, korridorer med mera. Akustikskivorna som marknadsförs av Kamak är till för att skapa en så bra ljudmiljö som möjlig men gör det även möjligt att skapa en snygg inredning.

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kamak.”

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg