akustikplattor

Ecophon Focus Ez – Annorlunda undertaksplattor

Med Ecophon Focus Ez har ni en helt ny design på undertaksplattor. Akustikskivan har en diagonal kant, där den går från att hänga ned lite mindre till att hänga ned lite mer ifrån bärverket. Tack vare detta nytänkande kan ni montera era undertaksplattor på många olika sätt som till exempel;

  • På bilden kan ni se undertaksplattor monterade med den lägre delen mot den lägre delen av akustikskivan och motsvarande med den högre delen. Följande rad av undertaksplattor monteras på samma sätt men med en förskjutning av raden för att skapa en rörelse i taket. Väldigt snyggt sätt att montera Ecophon Focus Ez på tycker vi!
  • Ett annat alternativ att montera Ecohpon Focus Ez undertaksplattor på är att montera alla akustikskivor oregelbundet, man kan skapa en känsla av att det hela tiden händer något i taket.
  • Lägger du en akustikskiva i samma vinkel hela tiden med låg kant mot låg kant och tvärtom kan Ecophon Focus Ez undertaksplattor se ut som en våg som rör sig genom rummet.

Självklart kan man bara låta fantasin flöda och skapa sitt alldeles unika rum med dessa undertaksplattor ifrån Ecophon.

Vill ni ha mer information om denna akustikskiva ifrån Ecophon, kontaka oss på Kamak som levererar undertaksplattor i hela Sverige.

På bilden kan ni se Ecophon Focus Ez undertaksplattor som vi på Kamak levererat till en kund i Södertälje.

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg