akustiktak för bättre trívsel

PARAFON Step – En akustikskiva utöver det vanliga

Har ni inte redan hört talas om PARAFON Step direct eller PARAFON Step for grids kommer ni säkert snart att se den på en restaurang eller i en butik nära er. Denna akustikskiva har tagit landet med storm, med sin snygga design och enkla montering har den blivit en Succé. Undertaksplattor kan många gånger uppfattas som tråkiga, men med dagens utveckling med PARAFON Step i spetsen ses dagens akustikskiva i ett helt nytt ljus.

Friheten med PARAFON Step akustikskiva är stor, den finns i tre format och tre tjocklekar vilket ger dig otaliga variationer på hur just ditt tak med undertaksplattor ska se ut.

PARAFON Step direct är en akustikskiva som limmas direkt mot underlaget, detta ger dig en låg montagehöjd utan att akustikskivan tappar sin funktion.

PARAFON Step for grids är en akustikskiva som monteras i ett 15mm brett bärverk, undertaksplattorna hänger ner en bit nedanför bärverket för att skapa samma effekt som PARAFON Step for grids. Även bärverket lackas i valfri kulör, vanligtvis samma kulör som akustikskivan.

Vill ni veta mer om denna innovativa akustikskiva, kontakta oss för prover och priser.

På bilden ser ni PARAFON Step for grids akustikskiva monterad i vårt showroom i Bromma.

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg