4 metoder för att förbättra ljudnivån på kontoret med Sombra i Malmö

De flesta större företag har förkastat idén med helt öppna kontorslandskap sedan en tid tillbaka. Detta på grund av olika skäl, varav försämrad ljudnivå och koncentrationsförmåga är några. Däremot använder man sig fortfarande av bås eller arbetsstationer på större kontor för att få privat utrymme samtidigt som man inte sitter bakom stängda dörrar. Men arbetar man på ett stort kontor med bås kan störande ljud fortfarande vara ett distraherande moment under arbetsdagen, och därför kan det vara smart att ljudsäkra båsen med akustiklösningar från Sombra i Malmö.
 

 1.  Förläng väggarna: För att hålla borta ljud kan båsets väggar förlängas på olika sätt. Man kan använda sig av gardiner eller vikväggar för att skapa en barriär som hindrar ljud från att ta sig igenom lika enkelt. Gardinerna kan till exempel hängas från taket till att de möter toppen av båsets väggar.
   
 2.  Akustikväggar: En annan effektiv lösning för att förbättra ljudmiljön är att sätta upp akustikprodukter innanför båsets väggar. Till sådana produkter hör akustikskivor med uppgiften att absorbera ljud. Det finns många produkter som absorberar ljud, du kan till exempel hitta akustikskivor från Sombra i Malmö som kan installeras i båsets väggar eller som undertak i hela kontoret.
   
 3.  Täpp till hål: Om båset har många glipor har också ljudet många vägar att ta sig in. Du kan se till att täppa till hålen, eller täcka för dem med tyg eller något annat material för att hindra ljudet från att färdas in och ut ur ett bås.
   
 4.   Andra metoder: Om inget av de ovan nämnda metoderna känns tillräckliga kanske du ska fundera över att skaffa dig dörrar på kontoret. Då får du garanterat en lugn och privat miljö att arbeta i, men blir samtidigt mer avskiljd från dina kollegor. Vill du istället göra något för att förbättra ljudnivån på hela kontoret kan du installera Sombra undertak som absorberar ljud och hindrar det från att studsa fram och tillbaka i utrymmet.

  Genom att använda sig av dessa metoder kan man reducera ljud och förbättra arbetsmiljön för alla anställda på ett kontor. Det finns många leverantörer att vända sig till när man bestämt sig för att installera någon typ av akustikprodukt. En av dessa är Kamak, vilka erbjuder undertak och akustiklösningar och arbetar med kvalitativa varumärken som bland annat Ecophon i Göteborg, Stockholm, Malmö och andra städer runt om i Sverige.

  ”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kamak.”

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg