Ecophon i Stockholm – smarta akustiklösningar

Alla kontor, speciellt öppna kontorslandskap, har en viss mängd oljud att förhålla sig till varje dag. Det kan vara allt från smattrande tangentbord och småprat till puttrande kaffemaskiner och musik. För att reducera dessa ljud och förbättra arbetsmiljön kan man installera olika ljudsäkrande akustiklösningar. Det finns många fördelar med att använda akustiklösningar på kontor:

1 .Det gör det lättare att kommunicera
2. Man slipper använda hörlurar eller öronproppar
3. Det ökar koncentrationsförmågan och produktiviteten
4. Det gör arbetet mer effektivt
5. Det förbättrar arbetsmiljön och trivseln


Det finns många typer av ljudsäkrande lösningar på marknaden idag. När du väljer att installera akustikprodukter på ditt kontor bör du tänka på vilken produkt som passar just dina behov. Ecophon i Stockholm är en världsledande leverantör av ljudabsorberande lösningar. De erbjuder produkter som är lätta att installera och rengöra samt är tillverkade på ett miljömedvetet sätt.

Du kan hitta en rad olika akustiklösningar från Ecophon i Stockholm. Utbudet innefattar ljudabsorberande undertak och väggabsorbenter som verkar för att skapa en god ljudmiljö i ett rum. Vanligtvis studsar ljud mellan väggar och kan på det viset skapa en obehaglig ljudnivå. Ljudabsorberande produkter fungerar på så vis att de absorberar ljudet och hindrar det att studsa vidare.

Att använda sig av akustikprodukter istället för att bygga om är ett bra alternativ för att spara pengar. Produkterna har dessutom lång hållbarhet, och behöver inte bytas ut i första taget. Huvudsyftet är såklart att förbättra ljudmiljön, men akustiklösningar kan dessutom tillföra ett designelement till ett rum. Då det finns ett stort antal färger och former att välja mellan kan man hitta en produkt som passar inredningen i varje kontor.

Kamak är en leverantör av undertak och akustikprodukter från kända varumärken så som Ecophon, Zilenzio, Akustikmiljö, ITAAB och Paroc. Ecophons produkter finns i Kamaks butik i Bromma, men kan levereras över hela Sverige. Besök Kamaks hemsida eller kontakta dem för mer information om dessa produkter.

Dela med sig:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Relaterade Inlägg